Verkoop Klankschalen

Een klankschaal kopen in alle rust.

Een klankschaal kopen doe je niet zomaar, er komt iets meer voor… kijken om een klankschaal  uit te zoeken die goed bij jou past.

Bij Praktijk Anneke Vrijenhoek kun je een klankschaal kopen in alle rust. De klankschalenworden persoonlijk uitgezocht bij een solide klankschaal leverancier in Nepal. Regelmatig wordt de collectie aangevuld. Er wordt zeer kritisch gekozen, met als resultaat een prachtige collectie klankschalen van een hoge kwaliteit van zeer groot tot zeer klein en in alle prijsklassen.

Wordt één met je eigen klankschaal, schaf hem aan met je hart!

 

Enkele richtlijnen bij een klankschaal kopen

Neem alle tijd bij het vinden van je eigen klankschaal, je bepaalt zelf welke klankschaal bij je past. Een klankschaal kopen doe je niet alleen met je oren, maar met al je zintuigen op een heldere, oplettende manier waarbij je de tijd neemt.

Let bij het uitzoeken op je eigen reacties, vooral op subtiel niveau.
Verplaats je in de ruimte waar je de klankschaal wilt gaan gebruiken, wat is je doel en wie is je doelgroep. Bepaal de grootte van de klankschaal, kleur, dikte en let op gewicht (en prijs!)

Beluister de klankschaal door middel van het zelf aanslaan met een vilten klopper (niet met het draaistokje, de Dorje). Het is aan te raden iemand anders op een afstand de klankschaal aan te laten slaan, op deze manier komt de klank resonantie anders naar je toe. Als je jouw klankschaal gevonden hebt en het gevoel hebt verliefd te zijn op je nieuwe aanschaf, dan zal het je juiste keuze zijn!klankschalen-verkoop

Heb je interesse een klankschaal aan te schaffen of wil je jouw collectie uitbreiden? Maak een afspraak en je kunt in alle rust en stilte jouw eigen klankschaal vinden.

Cadeau doen?

Een klankschaal(tje) cadeau doen is een mooi geschenk!
Locatie: Kleverlaan 160 Haarlem