Workshop klankschalen

Workshop klankschalen

Heb je wat te vieren, of wil je gewoon iets spannends doen, dan is een workshop klankschalenklankschalen een mooie gelegenheid! Bij een workshop klankschalen zorg je zelf voor deelnemers. Deelname is twee tot vier personen.

In de workshop maak je kennis met de vele mogelijkheden van de klankschalen met wat je er mee kunt doen en bereiken. Alle handelingen worden op jou en de overige deelnemers zelf toegepast en dus ook de intensiteit van de klankschalen zal je daarbij beleven. Spannend als je staat in de zeer grote klankschaal die met grote kloppers aangeslagen wordt en je de klanken en trillingen als een fontein ervaart. Je komt te weten wat klankschalen met water doen en wat gebeurt er als je achter de gong plaats neemt? Ook andere instrumenten worden gebruikt zoals onder andere de rainstick, sansula, tingsha’s.

Je kunt reserveren op een ochtend of middag.
Locatie: Kleverlaan 160 Haarlem
Duur: 2 uur
Kosten: zie tarieven

 

Workshop Klankschalen op locatie

Als je een ‘Workshop Klankschaal op locatie’ wilt organiseren bij jou thuis of op een andere locatie wordt deze in zijn geheel verzorgd met: klankschalen, gongs, rainsticks en overige klankinstrumenten. De Klankschaal Workshop op locatie is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen vanaf 5 tot 30 personen.

In de workshop maak je kennis met de vele mogelijkheden van de klankschalen met wat je er mee kunt doen en bereiken. Alle handelingen worden op de deelnemers zelf toegepast en dus ook de intensiteit van de klankschalen daarbij beleven. Spannend is het staan in de zeer grote klankschaal die met grote kloppers aangeslagen wordt en de klanken en trillingen als een fontein ervaart.Klankschalen-workshop Je komt te weten wat klankschalen met water doen en wat gebeurt er als er achter de gong plaats genomen wordt.
Ook andere instrumenten worden gebruikt zoals onder andere de rainsticks, sansula, tingsha’s.

Duur: 2 uur
Kosten: zie tarieven