Unieke Massage Combinatie

Klankschalen - Cranio Sacraal.
                                                                                 

Klankschalen
voeren je mee, samen met je gedachten in de wereld van klank en trilling.
FOTO MASSAGE KLANKSCHAAL
Cranio Sacraal
werkt diep door om het dieper gelegen cranio ritme te stimuleren en ruimte te creëren.

Een bijzondere combinatie voor totale rust in lichaam en geest.

De twee onderdelen worden per behandeling in verschillende volgorden uitgevoerd en zo doende volledig op jouzelf afgestemd. Tijdens de behandeling lig je met gesloten ogen, niet knellende kleding en zonder schoenen op een zachte behandeltafel met een dunne deken over je heen.

Duur van de behandeling: ± 1,5 uur

Zie voor meer informatie over Cranio Sacraal

 
Klankschaal massage

Een klankschaalmassage geeft diepe ontspanning. Het is een mooie en rustige manier omspanningen los te laten om zo weer nieuwe energie te krijgen en lichaam en geest zich kunnen herstellen.

Met de klankschaalmassage staan er vele klankschalen rondom je die zacht aangeslagen worden. Warme klanken vloeien in elkaar over en worden samen met je gedachten meegevoerd in de wereld van klank en trilling, voor rust en ontspanning. Ook kunnen klankschalen op het lichaam geplaatst worden wat een bijzondere en intensieve beleving geeft

Je kunt de trillingen van de klankschalen oppervlakkig of ver door je hele lichaam voelen. Het voortbrengen van de klanken wordt door iedereen anders ervaren, daarom wordt de klankschaalmassage volledig op jouzelf afgestemd.
De klankschalen worden ook ingezet bij eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van bijvoorbeeld de spieren en schouders.

Tijdens de klankschaalmassage lig je met gesloten ogen op een zachte behandeltafel met een dunne deken over je heen. Prettig is het om makkelijke niet knellende kleding te dragen.

Duur van de klankschaalmassage: ± 1 uur