Anneke Vrijenhoek

In 1995 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen in Haarlem. Tegelijkertijd ontwikkelde ik ook de volgende specialisaties: Energetisch werken – werken met klankschalen – Cranio Sacraal – kleurentherapie – meditatiecursussen – workshops en ontspanningsreizen.

In 2002 heb ik de opleiding Lichaamsgerichte Therapie aan het instituut Mirre in Valthe afgerond. Voor en na deze beroepsopleiding volgde ik diverse cursussen en trainingen op het gebied van emotioneel lichaamswerk, systemisch werken, intuïtieve ontwikkeling, meditatie en healing. Het integraal werken met klankschalen heb ik geleerd tijdens trainingen van Hans de Back in Den Haag, die een bredere toepassing van de klankschalen in Nederland heeft geïntroduceerd.

De meditatietraining in het Pullahari-klooster in Kathmandu Nepal, bracht mij ertoe om zelf meditatiecursussen te gaan ontwikkelen. Verschillende technieken die ik mij in de loop der jaren eigen gemaakt heb, pas ik nu met veel plezier in mijn praktijk toe. Mijn passie is om mensen, door middel van specialisaties en technieken, een waardevolle diepere verbinding met zichzelf te laten realiseren.

In de loop der jaren ben ik er mij steeds meer bewust van geworden wat aandacht voor de mens, in al zijn facetten, kan betekenen. Daadwerkelijke aandacht brengt positieve verandering, zodat je vreugdevoller en levenslustiger in het leven kan staan.
Ieder mens is uniek en mag een individuele benadering!

Gecertificeerd Energetisch Therapeut: Instituut Mirre Valthe
Klankschalen: opleiding Hans de Back
Gecertificeerd Cranio Sacraal relaxatie behandelingen: opleiding Etienne Peirsman
Meditatie: Pullahari-klooster Kathmandu Nepal
Meditatie healing en reading: Deanne Verburg  Nieuw-Vennep